LIVIU CAMPANU: Domnule Florin Turcanu, dumneavoastra sunteti un infractor, iar eu sunt parlamentarul Romaniei!

LIVIU CAMPANU: Domnule Florin Turcanu, dumneavoastra sunteti un infractor, iar eu sunt parlamentarul Romaniei!

 Liviu Campanu, senator, presedinte PNL Botosani  

Veniturile lui Florin Turcanu, un alt motiv de suparare pentru colegul sau, liberalul Liviu Campanu!

Pentru ca Turcanu a anuntat ca o parte dintre delegatii la Congresul National vor face deplasarea la Bucuresti pe cheltuiala sa, cheltuiala care priveste si cazarea, Liviu Campanu face o socoteala rapida a veniturilor deputatului Turcanu.

"Sponsorizarile se fac din profitul unei activitati. Nu stiu ce activitate desfasoara el, in afara de cea de parlamentar. Daca acea activitate reuseste sa-i aduca atata profit incat domnia sa sa foloseasca drept sponsorizare cota de 2%, asta inseamna ca domnul F.T. castiga foarte multi bani. Indemnizatia este undeva la 5.000 lei, iar eu personal nu-mi permit sa fac sponsorizari din aceasta activitate decat in cuantum de 2%, cat prevede legea care se deduce din impozitul aferent venitului", a precizat Campanu.

Senatorul mai spune ca, daca Turcanu are atatia bani, ar trebui sa isi plateasca datoriile.

"Nu exista zi lasata de la Dumnezeu ca in acest sediu al PNL sa nu intre macar doi oameni din acest judet care il cauta pe Florin Turcanu, cerandu-ne numarul de telefon sau adresa unde poate fi gasit pentru ca trebuie sa-si plateasca niste datorii. Ca sa nu mai vorbesc de enormele datorii pe care le are la o serie de tipografii si firme care i-au furnizat materiale de campanie. Imi pun intrebarea daca declaratia lui Florin Turcanu catre Autoritatea Electorala Permanenta a fost adevarata sau un fals", a declarat liberalul Liviu Campanu.

Acuzatiile au atins cote si mai inalte, liderul PNL simtind nevoia sa se dezica public de tovarasia deputatului!

"Domnul Turcanu mai spune ca este parlamentar al Romaniei la fel ca mine si ca avem aceleasi drepturi si aceleasi obligatii. Domnule Florin Turcanu, nu dezinformati oamenii. Dumneavoastra sunteti un infractor, iar eu sunt parlamentarul Romaniei. Nu trebuie sa spun altceva decat ca acum trei saptamani a fost filmat votand in Parlamentul Romaniei cu doua cartele pentru un proiect de lege. Acest comportament este o infractiune pentru care trebuie sa raspunda", acuza Campanu.

Nici zvonurile conform carora Florin Turcanu ar fi facut presiuni asupra unor comercianti din judet nu au ramas neamintite!

"Sunteti infractor pentru ceea ce ati facut joia trecuta in comuna Roma. Ati fost la mai multi agenti economici pe care i-ati amenintat ca daca nu vor cumpara paine de la societatea dvs., le veti trimite controale pe cap de la Garda Financiara, Protectia Consumatorului. Ati folosit numele primarului de Roma incercand sa ii intimidati spunandu-le ca primarul este liberal si nu le va mai da avize de functionare", isi acuza Campanu propriul coleg de partid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
157

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
96

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
116

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...