Liviu Campanu catre Florin Turcanu: Lasa-ne, lasa-ne!

Liviu Campanu catre Florin Turcanu: Lasa-ne, lasa-ne!

 Liviu Campanu, senator  

Conflictul dintre Florin Turcanu si Liviu Campanu, care a marcat in ultimii ani formatiunea liberala botosaneana, conflict soldat cu debarcarea din fruntea filialei Botosani a PNL a senatorului Campanu, iese din nou la iveala.

Liviu Campanu ii reproseaza lui Florin Turcanu, actualul lider liberal, rezultatul slab obtinut de PNL Botosani la alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009.

Mai exact, spune Campanu, PNL Botosani a obtinut peste 19.000 de voturi in judet, ceea ce inseamna cu 4 000 de voturi mai putin decat ar fi obtinut senatorul la alegerile din 30 noiembrie, in colegiul in care a candidat pentru un loc in Senatul Romaniei.

"Cred ca cea mai importanta cauza pentru rezultatele slabe o reprezinta politica duplicitara adoptata de cei care conduc filiala botosaneana. Si spun asta referindu-ma la faptul ca in aceasta campanie, cu exceptia contestatiei cu privire la tombola, n-am avut parte de nici un atac, de altfel justificat, la adresa PSD sau PDL. Acest lucru, dar si faptul ca cei din conducerea PNL au incercat sa insufle liberalilor botosaneni ideea ca vom merge la guvernare cu PDL-ul, i-a facut pe multi dintre liberali sa nu-i mai considere pe democrat-liberali adversari politici", spune Liviu Campanu.

Senatorul Campanu mai acuza faptul ca organizatiile locale au fost lasate de izbeliste, nu s-a prezentat o strategie de campanie, liberalii nu au fost sustinuti financiar.

"Toti banii veniti spre partid din donatii si sponsorizari au ajuns in buzunarele "unora". Si vedem acum ca presedintele interimar vrea sa pedepseasca liberalii. Daca e vorba de pedepsit pe cineva, eu zic ca ar trebui sa inceapa cu propria persoana si sa-si recunoasca limitele manageriale si intelectuale. Spun asta deoarece tot mai multi liberali din Botosani sunt pregatiti sa-i cante actualului presedinte interimar "prohodul", adoptand pentru aceasta cuvintele celebre de pe unele stadioane: Lasa-ne!..., lasa-ne...!", a incheiat Liviu Campanu.

La nivel central, liberalii din vechea garda nu au ezitat sa ceara socoteala noii conduceri pentru rezultatele slabe obtinute in alegerile de pe 7 iunie, reprosand lipsa unei strategii si disocierea de guvernarea trecuta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
10

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
32

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
25

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...