Litoral 2021: hotelierii vin cu oferte semnificative

Litoral 2021: hotelierii vin cu oferte semnificative

După un an dificil în turism, hotelierii de pe litoral au început 2021 cu oferte.

Prețurile sunt și cu o treime mai mici pentru cei care își rezervă acum vacanța pentru vară la care se adaugă diverse facilități cum ar fi asigurarea în caz de îmbolnăvire de Covid 19. Cu această poliță turiștii își pot primi banii înapoi, informează știrileprotv.ro.

Cererea pentru vacanţe este surprinzător de mare, în special pentru iulie şi august, dar şi pentru ziua îndrăgostiţilor. Un sejur de două nopţi în luna următoare, la un hotel de patru stele, porneşte de la 1100 de lei, pentru două persoane.

Ionela Drăgan, reprezentant complex hotelier: ”În luna februarie sărbătorim luna iubirii avem pachete. Cu două nopţi de cazare cu mic dejun inclus facilităţi la SPA. În acest moment din rezervările earlybooking suntem peste tot ce a însemnat anul trecut la momentul acesta”.

Reducerile pot ajunge şi la 30% în cazul rezervărilor timpurii, cu plata unui avans.

Iulian Tenie, manager hotel: ”Nu mai este nevoie să îşi securizeze cu plata integrală aceste rezervări o pot face doar pe baza unui avans şi foarte important în măsura în care întâmpină probleme de sănătate pot anula această rezervare fără niciun fel de costuri suplimentare”.

Ca o măsură de precauţie, agenţiile de turism au lansat şi oferte care protejează financiar turiştii. Cum ar fi asigurarea în caz de covid, care prevede că aceştia îşi primesc banii înapoi în caz că se îmbolnăvesc în vacanţă. Asigurarea costa minimum 100 de lei de persoană.

Aurelian Marin, director agenţie de turism: ”Ne îndreptăm cumva către un sezon estival similar undeva cu sezonul 2019. Avem două produse de asigurare care asigură clinetul în cazul îmbolnăvirii strict cu Covid situaţie în care turiştii îşi pot primi banii înapoi de la asigurator. În plus în contracte avem clauze că în cazul în care se întâmplă ceva au nenumărate posibilităţi să aleagă alte variante”.

Camelia Ciurea director executiv agenţie de turism: ”Îşi pot modifica rezervarea în cazul în care apare un eveniment neprevăzut, se îmbolnăvesc sau se îmbolnăveşte un membru al familiei, iar în cazul în care nu mai pot veni le putem schimba numele de pe rezervare adică pot să dea altcuiva acea rezervare”.

Potrivit hotelierilor, în primele două săptămâni ale anului s-au făcut la fel de multe rezervări ca în aceeaşi perioadă din 2019.

Sursa: știrileprotv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
1

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
66

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
19

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...