Liliana Teodoriu vrea să i se restituie banii confiscaţi de anchetatori!

Liliana Teodoriu vrea să i se restituie banii confiscaţi de anchetatori!
Judecată pentru luare de mită în formă continuată, medicul Liliana Teodoriu, de la Cabinetul de expertiză medicală, de la Casa Judeţeană de Pensii, a făcut plângere împotriva ordonanţei de instituire a sechestrului pe bunuri şi a cerut restituirea sumelor care i-au fost confiscate în urma percheziţiilor domiciliare.

În urma perchezitiilor efectuate anul trecut, a fost ridicata suma de 416.616 lei din locuinţele invinuiţilor Teodoriu Liliana şi Teodoriu Liviu Gheorghe, soţul doctoriţei.

Şi în luna iulie anul trecut, Liliana Teodoriu a formulat o plângere împotriva măsurii indisponibilizării sumelor, susţinând că banii nu erau ai ei, ci erau dati spre pastrare de catre o ruda. Cererea i-a fost respinsă.

Acesti bani pe care doctorita Teodoriu sustine ca ii avea spre pastrare erau ascunsi bine, procurorii fiind nevoiti sa ii scoata din ciorapi sau chiar din lenjeria intima.

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au reuşit să probeze că sumele proveneau de la pacientii care apelau la Cabinetul de expertiză.

Solicitarea depusă de Liliana Teodoriu urmează a fi analizată de magistraţi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
24

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
101

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
202

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...