Liliana Teodoriu a facut plangere penala pe numele directorului CJP: Cere despagubiri morale de 200.000 euro!

Liliana Teodoriu a facut plangere penala pe numele directorului CJP: Cere despagubiri morale de 200.000 euro!

 Liliana Teodoriu  

Liliana Teodoriu, fostul medic al Cabinetului de expertiza din cadrul Casei Judetene de Pensii, a formulat noi plangeri penale la adresa sefului CJP, prin care solicita despagubiri morale in valoare de 200.000 de euro.

"Doamna Liliana Teodoriu a facut din nou plangeri penale impotriva directorului Casei Judetene de Pensii Botosani, reluand acuzatii din plangerile anterioare. Solicita despagubiri morale in valoare de 200.000 de euro. Sunt 6-7 capete de acuzare, printre care neplata orelor suplimentare, nerespectarea programului de lucru de catre noi fata de ea sau mutarea abuziva a cabinetului medical de expertiza din spatiul inchiriat de la DSP la sediul CJP", a declarat Stefan Dodita, directorul Casei Judetene de Pensii Botosani.

Liliana Teodoriu a fost condamnata la 9 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, sentinta nefiind definitiva.

In luna ianuarie a acestui an, medicul Liliana Teodoriu, a mai pierdut un proces cu Casa Judeteana de Pensii, prin care a contestat suspendarea contractului de munca. Imediat dupe ce a fost arestata preventiv, conducerea CJP a luat decizia de a-i suspenda medicului contractul de munca, insa Teodoriu a considerat aceasta masura ca fiind nelegala. Pe langa faptul ca a solicitat anularea deciziei prin care i-a fost suspendat contractul de munca, medicul Liliana Teodoriu a cerut si daune morale in cuantum de 100.000 de euro. Magistratii Tribunalului Botosani i-au respins cererea, ca fiind nefondata.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
487

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
66

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...