Liderul PSD nu este multumit nici de proprii candidati la parlamentare!

Liderul PSD nu este multumit nici de proprii candidati la parlamentare!
Vicepresedintele Consiliului Judetean apreciaza ca 50% din botosaneni isi vor exprima dreptul de vot. In rural pana in 60-65%, la comune va trece de 55 la suta, in unele si la altele 70 la suta, la urban pana in 50%!

Din punctul de vedere al liderului social-democrat Constantin Contac, nici un candidat nu a avut o prestatie buna.

Pe ansamblu, la toate partidele, inclusiv la al meu, niciun candidat nu a reusit sa aiba o prestatie asa cum ar fi trebuit sa o aiba. Lumea este neincrezatoare si tot electoratul asteapta sa fie mituit. Intr-o forma sau alta, asteapta sa i se ofere ceva, sa i se promita sau sa i se asigure ceva, a precizat Constantin Contac.

Cu privire la candidatii care au aparut pe ecranele televiziunilor sau au avut interventii la radio si au prezentat un program coerent si credibil, Contac spune ca acestia vor avea 1-2 procente in plus de la populatie.

Insa de regula, electoratul nici nu prea e interesat de cine candideaza si ce se va intampla la aceste alegeri. Este pacat ca romanul nostru dezaproba niste actiuni, ca pana la urma si acest vot electoral care se da acum este o actiune care va conta asupra celor 4 ani care urmeaza. Ori, unii merg la vot si voteaza pentru o tuica si o mica atentie si apoi critica si batjocoresc, a conchis social-democratul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
4

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
34

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
97

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...