Lider sindical al polițiștilor botoșăneni: "La Botoșani s-a instaurat o frică de a reproșa șefilor"

Lider sindical al polițiștilor botoșăneni: "La Botoșani s-a instaurat o frică de a reproșa șefilor"

Problemele cu care se confruntă polițiștii și neajunsurile din sistem de multe ori nu sunt transmise mai departe și șefilor.

Asta susține Virgil Bordei, lider la nivel local al Confederației Sindicale Meridian, care spune că la Botoșani s-a "instaurat o teamă de a reproșa șefilor".

Declarația acestuia a pornit de la faptul că polițiștii sunt nevoiți să întrețină mașinile pe care le primesc pentru a-și desfășura activitatea din resurse proprii. 

"Mașinile pe care le avem în dotare le întreținem din resurse proprii, ori de câte ori este necesar. Înainte a fost un contract cu vulcanizările și spălătoriile din județ unde mergeam și când aveam probleme rezolvam situația. Când preluăm în fiecare an mașinile pe bază de proces verbal acolo sunt prevăzute și niște norme de întreținere și ne obligăm ca cel care are mașina în primire să o întrețină. La Botoșani s-a instaurat o teamă, o frică de a reproșa la șefi. Ne complacem așa și suportăm de frică a nu deranja pe nimeni", a spus Virgil Bordei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
67

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
118

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1150

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....