LIBERALII IN ALERTA!

LIBERALII IN ALERTA!
Liberali atrasi in capcane! Multi au si cazut in ele! Ziaristii ieseni au pus la cale o farsa al carei rezultat ar putea avea rezultate devastatoare pentru multi dintre sefii institutiilor conduse in prezent de liberali.

Mai exact, mai multi directori liberali au fost sunati de secretara unui director de strategii in Guvernul PD-L-PSD, care ii anunta sa ramana la telefon, pentru ca vor vorbi cu seful ei.

Falsul director ministerial, in fapt reporter al publicatiei iesene, le propunea, in mod direct, sa treaca la PSD pentru a-si pastra scaunele.

Ca sa nu-si piarda posturile, sefii directiilor descentralizate iesene au demonstrat ca sunt dispusi sa sara in alta barca, fara pic de regret.

Am sunat sase si le-am cerut sa intre in PSD. Patru au acceptat, unul a refuzat voalat, iar o primarita din Mironeasa a sesizat capcana: Nu-mi pierd mandatul daca schimb partidul?, scrie reporterul de la 7est.

De prisos sa mai adaugam ca inregistrarile telefonice au fost facute publice! Ce explicatii vor da directorii liberali sefilor lor politici, aproape ca nu mai are nici o importanta.

Seful directiei Silvice a fost de o sinceritate dezarmanta: "Pai eu trec la PSD, nici o problema". Sefa AJOFM s-a declarat interesata: "Se poate discuta aceasta problema, eu sunt dispusa". La randul sau, directorul ITM i-a raspuns ferm falsului director din Guvern: "Pot fi asumat fara nici un fel de probleme de catre dumneavoastra". Raspicat seful de la Cultura a refuzat propunerea de a intra in PSD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
95

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
50

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
52

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...