Liberalii botosaneni, intre refacerea Aliantei DA si concubinajul fortat cu PSD!

Liberalii botosaneni, intre refacerea Aliantei DA si concubinajul fortat cu PSD!
O alianta dintre PD-L si PNL pentru a forma un Guvern pentru urmatorii patru ani este dorita de conducerea democrat-liberalilor si de o parte din membrii Partidului National Liberal.

Daca Florin Turcanu a spus ca vrea un Guvern de dreapta, in schimb liderul PNL Liviu Campanu a precizat ca prefera PSD-ul.

Eu imi doresc un Guvern de dreapta. Nu stiu ce se intampla la nivel national, dar eu cred ca un Guvern de dreapta ar face mult mai multe chestii clare pentru judet, a spus Florin Turcanu.

Cu totul alta parere are colegul sau de partid, liderul PNL Liviu Campanu.

Din punctul meu de vedere, daca mergem cu PDL, iar Basescu sa fie presedinte inca sase ani, prefer sa facem o alianta cu PSD. Florin Turcanu isi apara comportamentul din ultima perioada si merge brat la brat cu Tabuleac, spune Campanu.

Daca liberalii nu sunt hotarati, in schimb, democrat-liberalii au spus ca vor o alinata cu PNL.

Eu am fost cel care, ca membru al Partidului National Liberal, in momentul in care am observat o deviere de la ideile de dreapta, la nivel de conducere a PNL, cand am observat o deviere de la principiile aliantei DA, am fost o voce care a spus: gresim. Am vazut ce s-a intamplat in ultimii doi ani cand un Guvern a stat sub santajul PSD. Eu am militat intotdeauna pentru unificarea dreptei, pentru Alianta DA, iar ceea ce spuneam eu atunci s-a constatat ca era un lucru extraordinar de bun. Daca adunam procentele, Alianta DA castiga detasat aceste alegeri, a spus Catalin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul de lege care prevede ca gărzile medicilor să fie recunoscute ca vechime în muncă, avizat favorabil în Comisia de Sănătate din Senat

Miercuri, 20 Februarie 2019
94

Proiectul de lege care prevede ca gărzile efectuate de medici să fie recunoscute ca vechime în muncă a fost avizat favorabil, miercuri, în Comisia de Sănătate din Senat. Proiectul de ...

Bucurați-vă de ziua de mâine. De vineri se face frig și vin ploile

Miercuri, 20 Februarie 2019
292

Vremea calda si frumoasa de care am avut parte in aceste zile ne paraseste curand. Doar joi ne vom mai bucura de soare si temperaturi ridicate, pentru ca de vineri se face frig si ploua in toata tara....

Patru primării din Botoşani cer împuşcarea câinilor vagabonzi, din cauza pestei porcine. Protestul asociațiilor: "Ce treabă au câinii cu pesta porcină?!"

Miercuri, 20 Februarie 2019
1143

După apariţia a două noi focare de pestă porcină africană la doi mistreţi, alţi patru primari din Botoşani au decis să urmeze exemplul celui din comuna Pomârla şi au cerut vână...