Liberalii botosaneni, intre refacerea Aliantei DA si concubinajul fortat cu PSD!

Liberalii botosaneni, intre refacerea Aliantei DA si concubinajul fortat cu PSD!
O alianta dintre PD-L si PNL pentru a forma un Guvern pentru urmatorii patru ani este dorita de conducerea democrat-liberalilor si de o parte din membrii Partidului National Liberal.

Daca Florin Turcanu a spus ca vrea un Guvern de dreapta, in schimb liderul PNL Liviu Campanu a precizat ca prefera PSD-ul.

Eu imi doresc un Guvern de dreapta. Nu stiu ce se intampla la nivel national, dar eu cred ca un Guvern de dreapta ar face mult mai multe chestii clare pentru judet, a spus Florin Turcanu.

Cu totul alta parere are colegul sau de partid, liderul PNL Liviu Campanu.

Din punctul meu de vedere, daca mergem cu PDL, iar Basescu sa fie presedinte inca sase ani, prefer sa facem o alianta cu PSD. Florin Turcanu isi apara comportamentul din ultima perioada si merge brat la brat cu Tabuleac, spune Campanu.

Daca liberalii nu sunt hotarati, in schimb, democrat-liberalii au spus ca vor o alinata cu PNL.

Eu am fost cel care, ca membru al Partidului National Liberal, in momentul in care am observat o deviere de la ideile de dreapta, la nivel de conducere a PNL, cand am observat o deviere de la principiile aliantei DA, am fost o voce care a spus: gresim. Am vazut ce s-a intamplat in ultimii doi ani cand un Guvern a stat sub santajul PSD. Eu am militat intotdeauna pentru unificarea dreptei, pentru Alianta DA, iar ceea ce spuneam eu atunci s-a constatat ca era un lucru extraordinar de bun. Daca adunam procentele, Alianta DA castiga detasat aceste alegeri, a spus Catalin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Meteo: Din ce în ce mai frig, se anunță ploi și minime sub zero grade

astăzi, 20:42
103

Vremea continuă să fie rece și în următoarele zile, meteorologii anunțând burniță în timpul noptii și temperaturi destul de scăzute. Miercuri se anu...

LPF, în conflict cu televiziunile: Șefii Ligii cer respect pentru suporteri

astăzi, 17:16
158

Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal a intrat in conflict cu televiziunile care detin drepturile pentru meciurile din Liga 1 din cauza programarii partidelor la ore imposibile pentru suporteri. Se...

FOTO - Ghinionul poate fi prevenit! Fiţi prevăzători!

astăzi, 16:27
220

Pornind de la ideea că un om informat știe să acționeze în situații de urgență, în urmă cu șapte ani, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) s-a raliat iniţia...