Liberalii botosaneni, intre refacerea Aliantei DA si concubinajul fortat cu PSD!

Liberalii botosaneni, intre refacerea Aliantei DA si concubinajul fortat cu PSD!
O alianta dintre PD-L si PNL pentru a forma un Guvern pentru urmatorii patru ani este dorita de conducerea democrat-liberalilor si de o parte din membrii Partidului National Liberal.

Daca Florin Turcanu a spus ca vrea un Guvern de dreapta, in schimb liderul PNL Liviu Campanu a precizat ca prefera PSD-ul.

Eu imi doresc un Guvern de dreapta. Nu stiu ce se intampla la nivel national, dar eu cred ca un Guvern de dreapta ar face mult mai multe chestii clare pentru judet, a spus Florin Turcanu.

Cu totul alta parere are colegul sau de partid, liderul PNL Liviu Campanu.

Din punctul meu de vedere, daca mergem cu PDL, iar Basescu sa fie presedinte inca sase ani, prefer sa facem o alianta cu PSD. Florin Turcanu isi apara comportamentul din ultima perioada si merge brat la brat cu Tabuleac, spune Campanu.

Daca liberalii nu sunt hotarati, in schimb, democrat-liberalii au spus ca vor o alinata cu PNL.

Eu am fost cel care, ca membru al Partidului National Liberal, in momentul in care am observat o deviere de la ideile de dreapta, la nivel de conducere a PNL, cand am observat o deviere de la principiile aliantei DA, am fost o voce care a spus: gresim. Am vazut ce s-a intamplat in ultimii doi ani cand un Guvern a stat sub santajul PSD. Eu am militat intotdeauna pentru unificarea dreptei, pentru Alianta DA, iar ceea ce spuneam eu atunci s-a constatat ca era un lucru extraordinar de bun. Daca adunam procentele, Alianta DA castiga detasat aceste alegeri, a spus Catalin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

astăzi, 19:06
704

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

astăzi, 15:56
1079

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

astăzi, 14:43
238

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...