Liberalii botosaneni fac cheta pentru a scoate partidul din datorii!

Liberalii botosaneni fac cheta pentru a scoate partidul din datorii!
Un leu pentru PNL(u)! Organizatia PNL Botosani trebuie sa achite lunar 8.000 lei pentru datoriile din campaniile electorale! "O sa ma cert cu colegii ca sa-i obisnuiesc sa plateasca. Sunt pionul principal si trebuie sa duc la indeplinire aceasta hotarare", spune Florin Turcanu. 

Biroul Politic Central al PNL a decis ca toate filiale judetene ale partidului sa plateasca o suma lunara, in functie de numarul de primari, de parlamentari, pentru a acoperi datoriile din campaniile electorale trecute. Astfel, pentru judetul Botosani a fost stabilita suma de 5.000 lei, plus cate un leu pentru fiecare membru de partid. In prezent, in Organizatia Judeteana PNL fiind 3.000 membri activi, rata lunara pentru Bucuresti ajunge la suma de 8.000 lei.

"Mai avem datorii din campaniile electorale, si de aceea s-a luat decizia ca Organizatia Judeteana PNL Botosani sa dea cate 5.000 lei pe luna la Bucuresti si cate un leu de fiecare membru de partid. Este hotararea Biroului Politic Central ca toate  filialele sa contribuie la realizarea proiectului PNL, suma fiind stabilita in functie de puterea organizatiilor, iar cele mai bune filiale dau cate 5.000 lei, in functie de numarul de primari, de parlamentari. Inca nu s-a stabilit termen pana cand vom da aceste sume lunare", a spus Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Conducerea filialei PNL de la Botosani a spus ca in prezent nu dispune de acesti bani, dar va trebui sa-i incaseze de la colegii de partid, Florin Turcanu mentionand ca ii va pune pe colegii sai sa plateasca, chiar daca va trebui sa se certe cu ei.

"Organizatia Judeteana PNL Botosani trebuie sa incaseze acesti bani, la ora actuala nu stiu daca imi fac multi prieteni sau dusmani, dar sunt pionul principal si trebuie sa duc la indeplinire aceasta hotarare, sa ma cert cu colegii ca sa-i obisnuiesc sa plateasca", a conchis Turcanu.

Reamintim ca PNL inregistreaza in urma alegerilor datorii care ajung la suma de 3 milioane de euro, din care 700.000 de euro vor trebui achitati omului de afaceri Dinu Patriciu.

Crin Antonescu a spus ca partidul va recupera aceste sume de la cotizanti: "Sunt datoriile partidului si partidul trebuie sa le plateasca. N-o sa măa duc eu prin oras sa caut bani!".

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece Ani

astăzi, 13:46
12

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
121

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
88

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...