Liberalii au pornit, cu hotarare, spre Parlament!

Liberalii au pornit, cu hotarare, spre Parlament!
Atmosfera liberala, optimism si buna dispozitie in randul liberalilor botosaneni la lansarea candidatilor, eveniment care a fost transmis in direct pe internet, incepand cu ora 16.00, pe Live.Botosani!

Sala Teatrului Mihai Eminescu a devenit astazi neincapatoare, sute de membri si simpatizanti ai PNL Botosani scandand sau incurajandu-si candidatii la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Chiar daca a trecut astazi prin Botosani, in drumul sau spre Radauti Prut, Calin Popescu Tariceanu nu a participat la lansare, el transmitandu-le botosanenilor ca nu au nevoie de sustinere, intrucat au dovedit ca sunt cea mai puternica echipa liberala din Moldova.

Pe rand, liberalii au urcat pe scena, cei din sala afland date despre ei, dar si motivatia care “ii mana in lupta spre un fotoliu de senator sau deputat.

Neculai Rebenciuc, Mihai Axinte, Gheorghe Iavorenciuc, Florin Turcanu, Dinu Buceceanu, Gheorghe Ciubotaru, Viorel Grigoras, dar si Gabriel Oprisanu si Liviu Campanu, si-au exprimat convingerea ca vor iesi invingatori pe 30 noiembrie.

 

FLORIN TURCANU: Aceste 29 de zile de campanie vor trece repede. Sa lasam toate problemele deoparte si sa ne concentram pe aceasta campanie. Nu va vom dezamagi. Pentru ca numai liberalii au demonstrat ca pot aduce bani in Botosani!

GHEORGHE CIUBOTARU: Gelu Strajeru este o ghidusie electorala, dar Scut in fata abuzurilor este o problema cat se poate de serioasa!

VIOREL GRIGORAS: Daca vom castiga, va voi plimba cu autocarele nu numai prin Romania, vom merge si in Europa!

GABRIEL OPRISANU: Sanatate, Botosani! Un concept pentru o viata politica sanatoasa, pentru o administratie sanatoasa! Votul uninominal va confera dumneavoastra puterea!

LIVIU CAMPANU: Daca am reusit sa videcam Botosaniul de trandafirita, acum sa il tratam si de portocalita!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
35

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
234

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
173

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...