Liber la angajări din sursă externă, la Serviciul de Permise Botoșani!

Liber la angajări din sursă externă, la Serviciul de Permise Botoșani!

Noile demersuri făcute de prefectul județului Botoșani, la finele săptămânii trecute, în vederea angajării de personal la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, nu au rămas de această dată fără răspuns.

Direcția Generală de Permise a aprobat angajarea a două persoane, din sursă externă, urmând a fi constituită în perioada următoare comisia care se va ocupa de organizarea concursului.

"Am primit o adresă de la Direcția Generală de Permise prin care ne solicită nominalizarea reprezentanților Instituției Prefectului în comisia de concurs pentru cele două posturi care vor fi scoase la concurs din sursă externă", a declarat prefectul Dan Nechifor.

Concursul ar urma să aibă loc la București. Noile posturi vor fi de agenți, cerându-se studii medii. Data concursului încă nu a fost stabilită. 

La ora actuală, Serviciul de Permise din Botoșani se confruntă cu un deficit de personal, iar completare organigramei va aduce o decongestionare a activității la nivelul instituției. 

 

 

Spune-ne opinia ta