Leul continua sa se aprecieze

Leul continua sa se aprecieze
Banca Nationala a Romaniei a anuntat astazi un curs de referinta pentru moneda europeana de 3,73 de lei, in scadere cu aproximativ patru bani fata de nivelul stabilit ieri.

Astfel, moneda nationala a recuperat partial din pierderea inregistrata fata de euro la sfarsitul saptamanii trecute. Primele transferuri din aceasta dimineata s-au realizat in jurul nivelului de 3,7740 de lei pentru un euro, mai jos decat cotatiile de la inchiderea pietei interbancare de ieri, de 3,7950 - 3,8040.

Ulterior, leul a continuat sa se aprecieze, iar rata de schimb a coborat la un minim de 3,75 de lei pentru un euro, dar dupa ora 10.00 cotatiile au crescut pana la 3,7655 de lei lei pentru un euro.

In jurul orei 13.00, sub influenta evolutiei negative a valutelor tarilor vecine si a cererii de euro din partea companiilor, cotatiile au revenit la 3,74 - 3,7450 de lei pentru un euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
451

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
58

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
76

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...