Leo Grozavu: "Acesti baieti minunati au facut o partida extraordinara"

Leo Grozavu: "Acesti baieti minunati au facut o partida extraordinara"
Leo Grozavu, tehnicianul FC Botosani, a tinut sa isi felicite jucatorii la finalul partidei de pe Stadionul Municipal cu CFR Cluj, meci castigat de botosaneni cu scorul de 3 la 1.

Grozavu a spus ca si publicul care a sustinut echipa a contribuit la aceasta victorie.

“Felicitarile trebuie adresate in primul rand baietilor pentru ca au facut astazi o partida fantastica. Am avut un inceput de sezon cu multe sincope, dar nu datorate noua, nu am jucat prima etapa, intalneam o echipa puternica pe teren propriu, nu aveam inca ritmul de joc si nu era facil. In plus, in aceasta vara am pierdut o serie de jucatori foarte importanti pentru echipa care in ultimul an si-au pus amprenta dar sunt extraordinar de fericit ca am reusit sa facem in afara de un scor linistitor si o partida foarte buna, cred ca in afara de cele trei goluri am mai avut macar doua sau trei situatii mari de a marca. Nu pot decat sa ma declar multumit de acesti baieti minunati care si astazi au facut o partida extraordinara. Vreau sa multumesc publicului spectator care ne-a incurajat in momentele care aveam nevoie si de fiecare data cand publicul va fi alaturi de baieti si baietii ii vor rasplati.Am demonstrat ca in fata unei echipe puternice reusim sa intoarcem rezultatul la 0-1, dupa a doua repriza a fost la discretia noastra", a declarat antrenorul FC Botosani.

Leo Grozavu sustine ca va mai dura ceva timp pana cand jucatorii isi vor intra in ritm, dar si pana cand noile achizitii se vor obisnui cu cerintele echipei.  

“E primul meci oficial pentru noi, normal ca am intrat mai greu in joc, au fost o serie de jucatori care nu aveau ritmul de joc. Dupa trei patru jocuri Botosaniul va fi acea echipa care se duce peste adversar indiferent ca joaca in deplasare sau acasa. Nu avem vreo presiune suplimentara, incercam sa facem acelasi fotbal spectaculos, nu sa dam un gol si sa incercam sa ne aparam, stim sa atacam, avem jucatori in acest sens. Una peste alta a fost un joc linistit. Nu pot decat sa fiu multumit la general, au facut efort", a afirmat Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
608

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
112

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...