Lauda de sine nu-i miroase bine sefului de partid!

Lauda de sine nu-i miroase bine sefului de partid!

Liviu Campanu, presedinte PNL Botosani

Nu-i reproseaza nimic, dar nici nu aproba laudele lui Florin Turcanu. Divergente sau nu, armonia liberala pare sa se clatine, chiar inainte de asteptata campanie electorala.

In urma unei declaratii de presa in care Florin Turcanu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, anunta ca Guvernul a alocat, gratie demersurilor sale si ale deputatului Liviu Campanu, 16 milioane lei din fondul de rezerva pentru o serie de primarii din judet, liderul PNL reactioneaza prompt.

„Nu Liviu Campanu are un sac de bani cu care aduce bani de la Bucuresti, si nici Florin Turcanu. Finantarea se face pentru ca, pentru prima data in ultimii 18 ani, Guvernul liberal si-a aplecat atentia asupra judetului Botosani. Nu este corect ca vreunul dintre noi sa ne asumam vreun merit pentru aceste finantari. Meritul e al primarilor care au facut proiecte pentru nevoile comunitatilor respective”, a declarat Liviu Campanu, presedintele PNL Botosani.

Campanu mai spune ca nu este corect ca unii sa incerce sa obtina capital politic, cand in fapt meritele sunt ale intregii echipe. Acesta tine sa atraga atentia ca nici el si nici vicepresedintele Turcanu nu au ajuns pe functie fiindca sunt cei mai destepti si cei mai harnici, ci pentru ca echipa a obtinut un rezultat bun la alegeri.

„Cine se imbata cu aburii puterii si incearca sa se foloseasca de pozitia pe care a obtinut-o pentru a-si satisface orgoliile personale ori pentru a-si crea o anume aura de intangibilitate nu va termina deloc bine. Este o vorba: Fiecare pasare pre limba ei piere”, a mai adaugat Liviu Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
32

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
61

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
46

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...