La volan, cu tupeu: Inconştienţa nu are limite, dar se sfârşeşte trist!

La volan, cu tupeu: Inconştienţa nu are limite, dar se sfârşeşte trist!
Nu au leac! Tot mai mulţi botoşăneni dau dovadă de inconştienţă atunci când urcă la volan. Mai mult, sunt şi cazuri în care poliţiştii trag pe dreapta maşini conduse de persoane care nici măcar nu au permis de conducere.

Marţi, în jurul orei 10.05, A. F., de 36 de ani, din comuna Știubieni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 292, în localitatea Știubieni, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în şanţul de la marginea drumului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.45, C. A., de 43 de ani, din municipiul  Botoșani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul  pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
21

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
33

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
79

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...