La un pas de tragedie într-o locuință ANL! O fetiță a ajuns la spital, după ce tencuiala de la tavan i-a căzut în cap! FOTO
BOTOSANI

La un pas de tragedie într-o locuință ANL! O fetiță a ajuns la spital, după ce tencuiala de la tavan i-a căzut în cap! FOTO
O petrecere organizata intr-o garsoniera din cartierul ANL Bucovina, din municipiul Botosani, pentru aniversarea unui copil, s-a incheiat brusc, dupa ce tencuiala de pe tavan, din interiorul camerei, s-a desprins si a cazut peste copiii invitati la petrecere.

O fetita in varsta de 6 ani a fost transportata la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, dupa ce tencuiala groasa de aproximativ 3-4 cm a cazut peste aceasta. Micuta va fi supusa unor investigatii amanuntite, inclusiv unui examen la computerul tomograf. Un alt copil a fost si el usor ranit, insa nu a fost transportat la spital.

"In timpul evenimentului eram cu copiii la masa si cu alte familii, sarbatoream ziua fetitei mele si la un moment dat a cazut tavanul. A prins o fetita, avea buza sparta, avea si un dinte rupt. Nu am renovat tavanul. De 9 ani de zile stam aici si nu am umblat la el", a spus Mihai Guraliuc, cel care sta in chirie in garsoniera din bocul ANL.

Acesta a adaugat ca in cursul zilei de vineri se va duce la Locativa, proprietarul imobilului, pentru a discuta problema.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie, dar si politistii criminalisti, care au efectuat masuratori in interiorul garsonierei. In urma anchetei se va stabili cine se face vinovat pentru calitatea lucrărilor de constructie.

Nu este pentru prima data cand apar astfel de probleme in locuintele ANL, o situație similara inregistrandu-se anul trecut intr-un apartament din cartierul ANL Cismea. Tavanul din dormitor s-a prabusit, iar norocul a facut ca nimeni sa nu fie in acel moment in camera. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
33

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
69

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
97

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...