La un pas de tragedie din cauza unui caine mort!

La un pas de tragedie din cauza unui caine mort!
O soferiţă a trecut prin momente cumplite după ce a ajuns cu maşina în şant pentru că... a vrut să evite un câine mort! Din fericire, a scăpat cu bine, un fapt important fiind acela că femeia purta centura de siguranta. Maşina, însă, a fost avariată în proporţie de 60 la sută.

Totul s-a petrecut marţi dimineata, în jurul orei 05:30, pe DJ 291 D, între localităţile Ibăneşti şi Dorohoi, sesizarea către poliţie fiind făcută de medicii Spitalului Municipal Dorohoi.

"A. Delia, de 36 de ani, din localitatea Ibăneşti, conducea un autoturism marca Opel Corsa pe DJ 291 D, pe relaţia Ibăneşti-Dorohoi. În afara localităţii Ibăneşti, după ce a evitat brusc un câine mort aflat pe carosabil, a pierdut controlul vehiculului izbindu-se violent în şanţul din partea stângă a drumului", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

În momentul producerii accidentului, conducătoarea auto purta centura de siguranţăm suferind leziuni uşoare care nu au necesitat internarea.

Totodată, autovehicului a fost avariat în proporţie de 60%. Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
267

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
320

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
449

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...