La un pas de tragedie, din cauza alcoolului la volan!

La un pas de tragedie, din cauza alcoolului la volan!
A ajuns pe patul de spital dupa ce, beat fiind, a apasat prea tare pedala de acceleratie!

In noaptea sambata spre duminica, in jurul orei 02.30,in timp ce I. Catalin, de 25 de ani, din comuna Radauti Prut, judetul Botosani, posesor a permisului de conducere categoria B din anul 2006, conducea autoturismul proprietate personala, pe DJ 293, in afara localitatii Ghireni, comuna Cotusca, intr-o curba la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare, imprejurare in care a pierdut controlul volanului, rasturnandu-se in afara partii carosabile.

"In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a numitului C. Mihai-Daniel de 28 ani, din localitatea Radauti Prut, judetul Botosani, si vatamarea corporala usoara a numitului N. Daniel-Constantin, de 25 de ani, din orasul Bicaz, judetul Neamt, ambii pasageri in autoturism", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma testarii consucatorului auto cu aparatul etilotest i s-a stabilit o concentratie de 0,23 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la spital unde a fost examinat clinic si i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca accidentul s-a produs din culpa eclusiva a conducatorului auto care nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
647

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
87

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
118

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...