La un pas de moarte, pentru ca s-a certat cu fata pe care o iubeste!

La un pas de moarte, pentru ca s-a certat cu fata pe care o iubeste!
Deceptiile in dragoste ale unui tanar botosanean de doar 18 ani l-au dus la un pat de moarte, dupa ce fata de 19 ani de care el se indragostise l-a anuntat ca se vor desparti!

Sambata, Spitalul de Pediatrie Botosani a comunicat faptul ca i s-au acordat ingrijiri medicale lui S. Ionut, de 18 ani, din satul Cervicesti, comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani, avand diagnosticul tentativa de suicid (automutilare si consum de medicamente), fiind transferat la Spitalul de Psihiatrie Botosani.

"Din verificarile efectuate a rezultat ca in cursul zilei de 22 mai S. Ionut s-a intalnit cu prietena sa, R. Mihaela, de 19 ani, din satul Catamarasti-Deal, comuna Mihai Eminescu, cu care s-a certat", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Din declaratia lui R. Mihaela a rezultat faptul ca, din cauza ca S. Ionut este foarte gelos, a anuntat-o ca, daca ea il paraseste, el va lua pastile si se va sinucide, lucru care s-a si intamplat.

Dupa cearta avuta cu prietena sa, a ingerat 6 pastile sintrom si imediat i s-a facut rau, fapt pentru care bunica sa a solicitat ambulanta, care l-a transportat la spital.

La Spitalul de Psihiatrie Botosani i s-au acordat ingrijiri medicale de specialitate, starea de sanatate fiind buna si in afara oricarui pericol, acesta, impreuna cu bunica sa, solicitand externarea in jurul orelor 17.00.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
8

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
311

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
129

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...