La un pas de moarte din cauza vitezei!

La un pas de moarte din cauza vitezei!

 Doua persoane au fost transportate in stare grava la spital. Intre victime, un copil de 8 ani  

Accident grav petrecut astazi, in apropiere de localitatea Buda, intr-o curba extrem de periculoasa! Un autoturism cu numar de Bacau a fost izbit violent de o masina care circula pe contrasens. In urma impactului violent, masina de Bacau a ajuns un morman de fiare in santul de pe marginea drumului.

Celalalt autoturism implicat in accident, un Volkswagen Golf, condus de Constantin G., venea dinspre Iasi. In curba a intrat pe contrasens, insa soferul nu a mai reusit sa redreseze autoturismul, astfel incat coliziunea dintre cele doua masini a fost frontala.

"Avea viteza foarte mare, 120 de kilometri la ora. Nu avea nimic in fata. Sunt sofer de atatia ani, dar asa ceva nu am mai vazut. Am tras dreapta cat am putut, dar nu am reusit sa-l evit. Ne-a lovit din plin. Noroc ca ne-am izbit stanga fata, daca intra frontal in noi ne omora pe toti", a povestit Petru P., de 40 de ani, din Bacau.

Echipajul de descarcerare si cel de la Serviciul Judetean de Ambulanta au sosit la fata locului pentru a acorda ingrijiri pasagerilor din Dacia. Doua dintre victime, intre care si fetita soferului, de doar 8 ani, erau prinse intre fiarele contorsionate. Dupa ce au fost scoase, au fost transportate la spital in stare grava.

"Cele doua paciente au primit ingrijiri medicale si au fost transporate la spital cu politraumatisme prin accident rutier. Au suferit leziuni in special in zona capului, fetei si membrelor superioare", a declarat Alin Amironesei, medic coordonator in cadrul SJA Botosani.

Soferul nu a putut explica ce s-a intamplat.

"Din primele cercetari efectuate la fata locului rezulta ca soferul din autoturismul Golf nu a adaptat viteza la intrarea in curba si a patruns pe sensul opus de mers, lovind Dacia cu numar de Bacau. Urmeaza sa efectuam cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidetului, iar cele doua masini sa fie expertizate tehnic", a precizat Robert Fecioru, agent sef adjunct in cadrul Politiei Rutiere Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
73

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
83

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
115

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...