La Iasi, pedelistii l-au declarat repetent pe Adomnitei. Adomnitei face contestatie!

La Iasi, pedelistii l-au declarat repetent pe Adomnitei. Adomnitei face contestatie!

 Pedelistii au decupat un carton cu figura ex-ministrului iesean  

PDL si-a lansat ieri, la Iasi, programul pentru Educatie, prilej de a-l ataca pe fostul ministru Adomnitei. Astfel, in sala Teatrului Luceafarul, unde a avut loc lansarea, pedelistii au ilustrat in imagini, printr-un filmulet, gafele lui Adomnitei.

Scena a fost amenajata ca o sala de curs, in prima banca fiind "repetentul clasei", un carton decupat cu figura ex-ministrului iesean. La Iasi au fost prezenti sute de membri PD-L, intre care si Catalin Flutur, presedintele PD-L Botosani.

Emil Boc, Theodor Stolojan, Vasile Blaga si Adriean Videanu, Sulfina Barbu au urcat pe rind pe scena, la catedra din fata bancilor pline de elevi.

Europarlamentarul PD-L Dumitru Oprea, fostul rector al Universitatii "Al. I. Cuza", a urcat pe scena, dupa care s-a indreptat catre prima banca, unde era asezat, simbolic, ministrul Adomnitei: "Cristi, tu ai mutit?".

"La inceputul mandatului sau, l-am sfatuit pe Cristi Adomnitei sa nu faca nimic daca vrea sa aiba succes. El insa s-a apucat sa faca si a iesit ce a iesit", a adaugat Oprea.

Cristian Adomnitei, fostul ministru al Educatiei, a reactionat printr-un comunicat de presa la acuzatile aduse de PD-L la Iasi, la lansarea programului de guvernare.

Declaratia lui Cristian Adomnitei:

"Lansarea strategiei pentru educatie a PD-L putea sa fie un eveniment de marca pentru invatamantul romanesc, dar a fost o dezamagire. Faptul ca Theodor Stolojan, Emil Boc sau Adriean Videanu, adica o parte din “greii politicii romanesti, s-au deplasat la Iasi pentru a lansa atacuri la persoana si pentru a ma jigni, ma face sa ma simt mandru. Inseamna ca mandatul meu la conducerea ministerului a fost apreciat si ca performanta mea a deranjat. Sunt profund dezamagit ca europarlamentarul Dumitru Oprea nu a avut puterea sa treaca peste infrangerea din vara. Ar fi fost frumos daca ar fi gasit puterea necesara sa o faca. Ar fi fost de asteptat ca dumnealui sa fie cel care sa aiba ceva de spus despre un program de educatie. Dar s-a dovedit a fi cel mai bun actor in aceasta piesa tragicomica si jenanta. Ceea cea facut PD-L astazi este nedemn pentru un partid care isi doreste sa ajunga la guvernare".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
117

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...