La 80 de ani, erau gata sa ramana fara gospodarie! - completare

La 80 de ani, erau gata sa ramana fara gospodarie! - completare
Sotii Condrea, din Costesti, si-au vazut astazi dimineata capitele de fan in flacari, incendiul riscand sa le cuprinda si casa. Se pare ca focul a fost pus intentionat de o vecina a batranilor, Teodora T., in varsta de 60 de ani.

"Eram in gradina si am vazut ca vaca ei pastea din papusoii nostri din gradina. I-am spus ca ar trebui sa ne plateasca. Ea a inceput sa faca scandal si ne-a amenintat ca ne da foc la casa. Apoi a inceput sa arda fanul", a povestit Ioan Condrea.

Politistii din Rachiti, impreuna cu vecinii, au ajutat la stingerea incendiului, ulterior ajungand si pompierii, care au verificat zona, pentru a nu mai exista pericolul reizbucnirii focului. Femeia care a pus focul era sub influenta bauturilor alcoolice.

"Pentru ca era foarte recalcitranta si se afla sub influenta bauturilor alcoolice, cea care este principala suspecta de a fi cauzat incendiul a fost internata la Spitalul de Psihiatrie. I-a fost intocmit dosar penal si dupa ce vom primi de la ISU concluziile despre cauza si imprejurarile care au dus la acele pagube va fi data o solutie procedurala prin intermediul Parchetului", a precizat subcomisarul Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
47

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
53

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
184

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...