Jim Carrey, pasionat de literatura romana

Jim Carrey, pasionat de literatura romana
Intr-un interviu acordat cotidianului 7 Plus, protagonistul din filme de succes precum Masca, Ace Ventura, Tantalaul si gogomanul sau Stralucirea eterna a mintii neprihanite vorbeste despre cariera sa, despre viata personala, despre trecut, despre viitor, dar si despre tara noastra. Unde, spune el, nu a fost niciodata.

Am prieteni in America plecati de mult din Romania si care mi-au povestit cum a fost vechiul regim. Deseori povestim despre locurile voastre istorice. Am citit mult Mircea Eliade si Culianu. Aveti o cultura de invidiat!, spune actorul.

Ajuns la 47 de ani, varsta pe care o va implini pe 17 ianuarie, canadianul considerat unul dintre cei mai buni actori de comedie din lume sustine ca a imbratisat aceasta cariera pentru a-i face pe plac mamei sale.

Cand eram mic, unica mea dorinta era sa o fac pe mama sa rada, fiind bolnava si deprimata. Comedia este modul cel mai rapid de a transmite un mesaj. E ca si cand ai da medicamentul cu putin zahar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
14

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
27

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
123

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...