Jandarmii botoșăneni, la ceas de bilanț-FOTO

Conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Botoșani a prezentat, vineri, bilanțul activității pe anul 2016 în fața angajaților, a șefilor județului, precum și a directorilor mai multor instituții publice.

Jandarmii botoșăneni, la ceas de bilanț-FOTO

Cel care a făcut o trecere în revistă a activității desfășurată de jandarmii botoșăneni în cursul anului trecut a fost col. Ilie Muntean, împuternicit la comanda Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Prezentarea a avut loc în sala de ședințe de la Palatul Administrativ, printre cei prezenți numărându-se prefectul Dan Nechifor, Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, Raluca Stâncescu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, dar și șefi ai structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Pe lângă misiunile desfășurate în cursul anului 2016, inspectorul șef al IJJ a vorbit și despre dotările Inspectoratului, despre colaborarea cu alte instituții, dar și despre rezultatele obținute de unii angajați la diferite competiții la care au luat parte.

La finalul prezentării, prefectul Dan Nechifor a ținut să le transmită un mesaj angajaților din cadrul IJJ, apreciind pozitiv colaborarea cu aceștia. 

„Sunteţi astăzi la momentul în care trageţi linia şi adunaţi realizările şi neîmplinirile din anul recent încheiat. Ca prefect, am avut numeroase ocazii să constat, în această perioadă, că vă faceţi datoria cu profesionalism şi devotament. A fost un an cu două tururi de alegeri, cu meciuri de fotbal cu risc crescut, manifestaţii publice de sărbătoare sau de nemulţumire, situaţii problematice în anumite zone ale oraşului şi multe altele. Vă felicit şi vă urez mult succes în continuare, în misiunile pe care le veţi avea, să fiţi mândri că purtaţi această uniformă şi că faceţi parte dintr-o instituţie de importanţă maximă pentru sănătatea şi confortul societăţii. Un an nou cât mai bun, fără probleme mari, cu sănătate şi împliniri, cu bucurii alături de cei dragi!", a fost mesajul reprezentantului Guvernului în teritoriu.

Și Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean a făcut câteva aprecieri privind munca jandarmilor. 

 "Vă apreciez pentru rezultatele obținute și cred cu tărie că Jandarmeria este și va fi o Armă de elită a Ministerului Afacerilor Interne, o Armă în serviciul cetățeanului. Am toată convingerea că, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, Jandarmeria va contribui la creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și la îndeplinirea principalelor obiective din programul de guvernare și din strategiile sectoriale.  Pe parcursul anului 2016 am colaborat cu institutia dumneavoastră atât în calitate de Prefect al județului cât și de Președinte al Consiliului Județean și mă bucur să văd că există colaborare între instituții la nivel județean. Încrederea publică de care vă bucurați vă situează printre primele instituții din România și reprezintă rezultatul muncii dumneavoastră, dar totodată, este și un lucru care vă obligă și mai mult în fața cetățenilor.  Vă felicit, vă multumesc pentru activitatea depusă și vă doresc un 2017 cu multă sănătate alături de cei dragi!", a spus președintele Consiliului Județean. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Cine va fi noul director al Teatrului Vasilache!

Joi, 23 Martie 2017
719

Teatrul de Păpuși Vasilache va avea în scurt timp director cu acte în regulă. Singurul candidat care s-a înscris la concursul organizat de municipalitate pentru ocuparea funcției...

Pregătiri pentru deschiderea zonei de agrement din Parcul M. Eminescu. Tarifele ar putea fi majorate!

Joi, 23 Martie 2017
373

Zona de agrement din Parcul Mihai Eminescu, dar și activitățile de pe lac, vor fi deschise de Paști, angajații Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) făcând deja pregătir...

Aplicarea legii salarizării unitare, privită cu pesimism. "Ar trebui ca unora să li se taie salariile"

Joi, 23 Martie 2017
655

Sindicaliștii din educația botoșăneană sunt sceptici că noua legea a salarizării unitare din sistemul bugetar va putea fi aplicată peste mai puțin de patru luni.Liviu Axinte, președ...