Iuliana Marciuc se marita. Dar nu cu Adrian!

Iuliana Marciuc se marita. Dar nu cu Adrian!

   Libertatea

Daca lui Adrian Enache i-au trebuit 14 ani de zile pana se hotarasca sa divorteze si sa fie cu femeia vietii lui, Iuliana Marciuc, aceasta se pare ca se va casatori cu noul ei iubit grec, Mihalis.

Vedeta TVR nu l-a mai asteptat pe interpret, iar acum relatia dintre ea si noul iubit devine din ce in ce mai serioasa, informeaza Libertatea.

"Toata lumea crede ca povestea cu grecul e doar ca sa-l faca pe Adrian sa divorteze, insa nu e deloc asa. Din contra, Iuliana i-a dat de inteles lui Enache ca a decis sa ramana cu Mihalis, iar atunci Adrian, intr-un moment de disperare, a mers la televiziune si a anuntat ca divorteaza", a declarat un apropiat al Iulianei.

Se pare insa ca Iuliana Marciuc nu a fost impresionata de gestul lui Enache, ci din contra, a apropiat-o mai mult de Mihalis.

Cei doi, impreuna cu baietelul vedetei TVR si a intrepretului, David Mihnea, isi vor petrece vacanta in Grecia. Se pare ca Mihalis are de gand sa o si ceara in casatorie.

Ramane de vazut daca Adrian Enache mai are vreo sansa o data cu introducerea divortului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
15

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
32

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
111

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...