Isterie în fața sediului PSD Botoșani! Victor Ponta asaltat de zeci de femei-FOTO, VIDEO

Isterie în fața sediului PSD Botoșani! Victor Ponta asaltat de zeci de femei-FOTO, VIDEO
Fostul premier al României și fost președinte al PSD, Victor Ponta, în prezent deputat de Gorj, a venit luni la Botoșani pentru a se întâlni cu alegătorii din municipiu, dar și din județ.

Ponta a fost așteptat în fața sediului PSD Botoșani de mai mulți lideri ai organizației județene, dar și de zeci de membri și simpatizanți, majoritatea fiind persoane de vârsta a treia.

Fostul prim-ministru și-a făcut apariția la sediul partidului însoțit de primarul Ovidiu Portariuc, candidat pentru un nou mandat de primar și de Costică Macaleți, candidat pentru Consiliul Județean.

La vederea lui Victor Ponta mulțimea a început să aplaude și mai multe pensionare au pornit spre acesta pentru a fi sigure că apucă să îi pupe și să îl îmbrățișeze. "Sunteți așa frumos", i-a spus o botoșăneancă fostului lider social-democrat, în timp ce o pensionară a ținut să îl încurajeze: “Vă iubim domnule Ponta, nu vă lăsați călcat. Să fiți puternic!".

Nu a scăpat de pupături nici primarul Ovidiu Portariuc.
După baia de mulțime din fața sediului PSD, Ponta le-a transmis un mesaj suținătorilor care s-au adunat la să îl vadă.

 “Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune. M-a certat cineva că de ce mi-am dat demisia și avea dreptate. Dar tot răul este spre bine. Acum poate vedea lumea cum e cu Guvernul lui Iohannis. Asta înseamnă că dacă au văzut cum e cu ăia o să ne voteze pe noi. Vreau să vă rog să fiți alături și de primarul nostru și de toți candidații la Consiliul Județean, în toamnă să câștigăm la parlamentare să facem din nou Guvernul, a spus Victor Ponta. După scurtul discurs, oamenii au început să strige: “Ponta președinte".

După vizita din municipiul Botoșani, Victor Ponta, însoțit de mai mulți lideri locali, a plecat la Bucecea. Alături de Victor Ponta s-a aflat și fostul președinte al PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi, care în ultimele luni nu a mai fost văzut prin Botoșani.
 





















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
76

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
86

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
118

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...