IPJ Botoșani: În atenția candidaților care susțin proba scrisă la concursul pentru agenți de poliție!

IPJ Botoșani: În atenția candidaților care susțin proba scrisă la concursul pentru agenți de poliție!
Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști pentru locurile de agenți de poliție.

Candidaţii sunt rugaţi să se prezinte la sediul Colegiului Naţional A.T Laurian  Botoşani, situat pe strada  Nicolae Iorga nr.19,  sâmbătă 19.11.2016, începând cu ora  09.00 , accesul în sălile de curs fiind permis până la cel mult  ora 09.45.

Candidaţilor care nu sunt prezenţi la ora 09.45 în săli, nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi neprezentat, chiar dacă se află în incinta instituţiei  de învăţământ unde se susţine proba.

Proba scrisă va începe la ora 10.30, în intervalul  09.45 -10.30 urmând a se desfăşura activităţile premergătoare susţinerii probei scrise.

Accesul candidaţilor la locaţia unde se susţine proba scrisă şi verificarea identităţii în sala de concurs se realizează prin prezentarea  de către aceştia a unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate , permis de conducere sau paşaport.

În lipsa unui astfel de document, candidaţilor nu li se va permite accesul în sala de concurs, urmând a fi declaraţi neprezentat.

Candidaţii vor avea asupra lor numai documentul de identitate şi pix/stilou cu pastă/cerneală albastră. 

Nu se admite accesul candidaţilor în sală cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări, precum şi cu orice alte mijloace de calcul sau comunicare.

Nu se admit pixuri/stilouri  care permit ştergerea şi rescrierea.

Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă.

Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00 (șapte).

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.

Comunicat de presă Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
10

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
51

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
248

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...