Ion Caramitru cere 10.000 de euro pentru "Buna seara, iubito" - VIDEO

Ion Caramitru cere 10.000 de euro pentru "Buna seara, iubito" - VIDEO

 ION CARAMITRU  

Actorul Ion Caramitru cere sa-i fie recunoscute drepturile patrimoniale asupra melodiei "Buna seara, iubito!", in calitate de artist-interpret, dupa 22 de ani de la lansarea piesei.

Caramitru solicita despagubiri pentru ca nu i s-a cerut acordul pentru includerea unei piese in care el recita o poezie pe albumul Loredanei Groza scos in anul 2007, "Loredana - My love".

Ion Caramitru cere, in instanta, de la doua case de productie, Mediapro Music and Events si Electrecord, daune de 10.000 de euro pentru folosirea piesei "Buna seara, iubito!".

"Notorietatea de care se bucura aceasta piesa a determinat includerea ei, la 20 de ani de la aparitie, pe diverse albume sau compilatii muzicale. De asemenea, nu doar piesa, ca si creatie muzicala, se bucura de notorietate, dar si faptul ca vocile apartin interpretei, Loredana Groza, si mie, actorului Ion Caramitru", arata acesta in cererea de chemare in judecata, conform Adevarul.

La negocieri, Ion Caramitru a refuzat o oferta de 1.000 de euro pentru stingerea litigiului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
800

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
252

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
218

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...