Investiția în rețeaua de apă de la Dorohoi bate pasul pe loc. "De când s-a semnat contractul nu s-a întâmplat nimic"

Investiția în rețeaua de apă de la Dorohoi bate pasul pe loc. "De când s-a semnat contractul nu s-a întâmplat nimic"
Lucrările pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din municipiul Dorohoi nu au fost demarate nici până la această dată, deși sunt mai bine de două luni de când s-a semnat contractul cu constructorul, susține Liviu Toma, vicepreședintele Consiliului Județean.

Contractorul este compania Ludwig Pfeiffer, iar lucrarea, care ar trebui să se încheie în 14 luni, prevede extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă, cu peste 44.066 metri liniari şi a reţelelor de canalizare cu peste 60.142 metri liniari. 

Liviu Toma a convocat vineri o ședință cu cei de la Nova Apaserv pentru a afla care sunt motivele pentru care investiția bate pasul pe loc, mai ales că se apropie sezonul rece.

"Am convocat o ședință pentru a analiza stadiul lucrărilor de la Dorohoi. Am informații că nu s-a făcut nimic deocamdată. Sunt două luni de când s-a semnat contractul cu constructorul care a câștigat licitația. Vreau ca în ședința de vineri conducerea operatorului și managerul de proiect să mă informeze să știu și eu care sunt motivele ce au dus la nerespectarea graficului de lucrări. Într-o discuție avută cu domnul primar Alexandrescu, înțeleg că constructorul și managerul de proiect nu au timp să ajungă pe la domnul primar. Cred că nu sunt interesați să înceapă lucrările mai repede. Sunt două luni de când s-a semnat contractul și nu s-a întâmplat nimic", a declarat Liviu Toma, vicepreședintele Consiliului Județean Botoşani.

Citește și Reţeaua de apă şi canalizare în Dorohoi va fi extinsă şi reabilitată pe 100 de kilometri 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuri de muncă vacante în Botoșani! VEZI OFERTA

astăzi, 14:11
234

710 de locuri de muncă în această săptămână, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru această săptămână. Ingineri, tehni...

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
47

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...

Botoșănean prins cu 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h!

astăzi, 11:56
818

Drumurile noastre devin de la o zi la alta tot mai periculoase, și nu doar din cauza gropilor. Șoferii sunt din ce în ce mai imprudenți, astfel că misiunea polițiștilor, de a asigura un tr...