Intre viata si moarte, dupa ce a baut continuu, de duminica pana marti!

Intre viata si moarte, dupa ce a baut continuu, de duminica pana marti!
Medicii au intervenit pentru a salva un barbat din Nicseni care prezenta leziuni severe la cap, fiind adus la spital in stare de coma profunda.

R.C., de 39 de ani, a fost adus la Spitalul de Urgente Botosani de un vecin, care l-a gasit cazut in fata casei. Starea grava in care se afla i-a determinat pe medici sa decida transferarea pacientului la Iasi.

Initial, cadrele medicale au crezut ca este vorba despre victima unei agresiuni, asa ca cei de la spital au anuntat si politia. In cele din urma, si-au dat seama ca barbatul ajunsese asa din cauza bauturii.

Un vecin le-a povestit cadrelor medicale ca barbatul ajunsese in acea stare din cauza consumului exagerat de alcool. Dupa ce a baut de duminica pana marti, barbatul a cazut cu capul de ciment, in fata curtii sale.

"A fost dus la Botosani, la Urgente, unde a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis si fractura parietala dreapta, coma de gradul III-IV, fiind imediat transferat la Clinica de Neurochirurgie Iasi", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
125

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
91

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
84

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...