Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!

Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!
La cinci luni de la învestirea pe funcția de subprefect al județului Botoșani a Danielei Beclea inspectorii de integritate se interesează de averea acesteia.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a solicitat Instituției Prefectului să trimită copii după mai multe documente din dosarul profesional al subprefectului.

"Am primit o solicitare de la Agenția Națională de Integritate privind copii după documente din dosarul doamnei subprefect. Este vorba de declarațiile de avere și interese depuse de la numirea în funcție și a ordinului de numire", a precizat prefectul Dan Nechifor.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care au fost cerute aceste documente de către ANI, dacă este o verificare de rutină sau dacă există suspiciuni cu privire la modul cum a dobândit Daniela Beclea averea.

Beclea a fost numită pe funcția de subprefect în luna aprilie a acestui an. Anterior, aceasta a lucrat la Primăria Botoșani, în trecut activând și în mediul privat. 

Citește și Ce avere are noul subprefect al județului Botoșani! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telefoane de ultimă generaţie cumpărate cu euro falşi de un botoşănean

astăzi, 19:12
215

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Darabani a luat de la nişte cunoştinţe din Republica Moldova mai multe bancnote false de 50 de euro. Împreună cu doi amici s-...

Scandal într-o comună din Botoşani, de la deszăpezire. Primarul, ameninţat cu plângere penală

astăzi, 18:18
1921

Primarul este acuzat că a curăţat doar unele străzi, în funcţie de interes, drept urmare oamenii s-au dus revoltaţi la Primăria Santa Mare. Acolo primarul ar fi jignit un cetăţean,...

Asociația "Down Activ" Moldova şi Fundaţia Special Olympics România susţin tinerii cu dizabilităţi intelectuale

astăzi, 17:00
132

Asociația "Down Activ" Moldova derulează în Botoşani, în perioada 21 ianuarie – 21 martie 2018 proiectul naţional "Sportul modelează vieţile persoanelor cu ...