Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!

Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!
La cinci luni de la învestirea pe funcția de subprefect al județului Botoșani a Danielei Beclea inspectorii de integritate se interesează de averea acesteia.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a solicitat Instituției Prefectului să trimită copii după mai multe documente din dosarul profesional al subprefectului.

"Am primit o solicitare de la Agenția Națională de Integritate privind copii după documente din dosarul doamnei subprefect. Este vorba de declarațiile de avere și interese depuse de la numirea în funcție și a ordinului de numire", a precizat prefectul Dan Nechifor.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care au fost cerute aceste documente de către ANI, dacă este o verificare de rutină sau dacă există suspiciuni cu privire la modul cum a dobândit Daniela Beclea averea.

Beclea a fost numită pe funcția de subprefect în luna aprilie a acestui an. Anterior, aceasta a lucrat la Primăria Botoșani, în trecut activând și în mediul privat. 

Citește și Ce avere are noul subprefect al județului Botoșani! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
131

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
389

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Accident grav la Stăuceni. O persoană a ajuns la spital! FOTO

astăzi, 04:07
3890

Grav accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intrarea în Stăuceni, soldat cu rănirea unui bărbat de 34 de ani. Evenimentul rutier s-a petrecut în condițiil...