Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!

Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!
La cinci luni de la învestirea pe funcția de subprefect al județului Botoșani a Danielei Beclea inspectorii de integritate se interesează de averea acesteia.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a solicitat Instituției Prefectului să trimită copii după mai multe documente din dosarul profesional al subprefectului.

"Am primit o solicitare de la Agenția Națională de Integritate privind copii după documente din dosarul doamnei subprefect. Este vorba de declarațiile de avere și interese depuse de la numirea în funcție și a ordinului de numire", a precizat prefectul Dan Nechifor.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care au fost cerute aceste documente de către ANI, dacă este o verificare de rutină sau dacă există suspiciuni cu privire la modul cum a dobândit Daniela Beclea averea.

Beclea a fost numită pe funcția de subprefect în luna aprilie a acestui an. Anterior, aceasta a lucrat la Primăria Botoșani, în trecut activând și în mediul privat. 

Citește și Ce avere are noul subprefect al județului Botoșani! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

21 noiembrie - Intrarea Maicii Domnului în Biserică

Luni, 20 Noiembrie 2017
309

Intrarea Maicii Domnului in Biserica este praznuita pe 21 noiembrie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor sub denumirea de Vovidenia sau Ovedenia.Parintii Maicii Domnului sunt Sfintii Ioachi...

Sportivi botoșăneni, premiați la Campionatul Național de Kick Boxing K1, de la Galați! FOTO

Luni, 20 Noiembrie 2017
432

Duminica, 19 noiembrie 2017, s-a desfasurat la Galati Campionatul National de Kick Boxing K1, unde echipa A.C.S ARTE MARȚIALE BLACK TIGER BOTOȘANI (sectia Kick Boxing Dorohoi) a participat cu u...

Descoperire macabră! Bărbat mort şi mâncat de animale

Luni, 20 Noiembrie 2017
4886

Descoperire macabră, luni seară, într-o localitate din judeţul Botoşani. Un bărbat a fost găsit decedat, cel mai probabil de câteva zile, şi mâncat de animale.Bărbatul, d...