Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!

Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!
La cinci luni de la învestirea pe funcția de subprefect al județului Botoșani a Danielei Beclea inspectorii de integritate se interesează de averea acesteia.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a solicitat Instituției Prefectului să trimită copii după mai multe documente din dosarul profesional al subprefectului.

"Am primit o solicitare de la Agenția Națională de Integritate privind copii după documente din dosarul doamnei subprefect. Este vorba de declarațiile de avere și interese depuse de la numirea în funcție și a ordinului de numire", a precizat prefectul Dan Nechifor.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care au fost cerute aceste documente de către ANI, dacă este o verificare de rutină sau dacă există suspiciuni cu privire la modul cum a dobândit Daniela Beclea averea.

Beclea a fost numită pe funcția de subprefect în luna aprilie a acestui an. Anterior, aceasta a lucrat la Primăria Botoșani, în trecut activând și în mediul privat. 

Citește și Ce avere are noul subprefect al județului Botoșani! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

Joi, 21 Septembrie 2017
4246

O mașină a zburat de pe o platformă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea șoselei. Mașina, o dubă TV, fusese cumpărată la o licitație de o persoană din București.A fos...

Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ!

Joi, 21 Septembrie 2017
279

În urma acţiunii dedicate bicicliştilor, poliţiştii au aplicat în total 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drum...

Botoşăneni fără apă la robinete din cauza consumurilor frauduloase

Joi, 21 Septembrie 2017
963

Conducta de alimentare de apă a oraşului Flămânzi, care porneşte din Botoşani, a fost proiectată iniţial pentru Filatura din oraş, însă ulterior, pe conductă s-au branşat mai to...