Înscrieri concurs. Tinerii talentați din Botoșani vor fi premiați de cele mai mari Academii de frumusețe

Înscrieri concurs. Tinerii talentați din Botoșani vor fi premiați de cele mai mari Academii de frumusețe

 Concurs  Salon Bella

”Young Beauty Artist Botoșani” este un concurs de coafură și manichiură care își propune să-i aducă împreună pe tinerii talentați din județul Botoșani. Scopul principal este de a le da curaj acestora să facă pași importanți spre cariera pe care și-o doresc. Concursul nu se adresează profesioniștilor cu experiență.

Inițiativa este susținută de cele mai mari brand-uri profesionale din domeniu: L’Oreal Professionel, OPI, CND și va fi găzduită de salonul Bella. Înscrierile de pe 10 și 11 februarie vizează elevi sau proaspăt absolvenți ai școlilor de coafură și manichiură, dar și alți tineri pasionați, care își doresc o carieră în domeniu. Competiția nu va avea o temă impusă, concurenții având libertatea de a-și pune cât mai bine în valoare îndemânarea și creativitatea.

Câștigătorul de la secțiunea coafură va avea parte de premiul perfect pentru un tânăr stilist, la început de carieră: un training la Academia L’Oreal Professionnel. De asemenea, câștigătorul de la secțiunea manichiură va avea șansa unui training la Academia Top Line. Toate costurile legate de transport, cazare și masă vor fi asigurate de organizator și parteneri. Locurile 2 și 3, atât de la secțiunea coafură cât și cele de la secțiunea manichiură vor avea parte de premii importante constând în echipamente și produse profesionale.  

                Secțiunea Hair Style

Premiul I: Training la Academia L’Oreal Professionnel România (toate cheltuielile incluse)

Premiul II: Ondulator și placă de păr

Premiul III: Produse L’Oreal Professionnel în valoare de 500 lei

                Secțiunea Nail Design

Premiul I: Training la Academia Top Line (toate cheltuielile incluse)

Premiul II: Pachet gel CND cu lampă

Premiul III: Produse profesionale CND în valoare de 500 lei

 

Detaliile și Regulamentul complet al concursului pot fi găsite pe pagina de Facebook Salon Bella Botoșani: www.facebook.com/salonbellabt și pe www.salonbella.ro