Informare meteo de ploi! Estimări pentru următoarele zile

Precipitaţiile vor continua şi în următoarele ore, Administraţia Naţională de Meteorologie emiţând o informare meteo referitoare la instabilitate atmosferică accentuată.

Informare meteo de ploi! Estimări pentru următoarele zile

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Astfel, până sâmbătă seară la ora 23:00, în centrul, sudul și estul țării, precum și în toate zonele montane vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină. Se vor înregistra cantităţi de apă care, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăşi local 15...20 l/mp, iar îndeosebi în zona Carpaților Meridonali și de Curbură, izolat 40...50 l/mp.

Pentru Botoşani, prognoza meteo indică pentru vineri precipitaţii importante cantitativ, depăşind 16 litri pe metru pătrat. Aria ploilor se va restrânge către noapte, astfel că pentru sâmbătă sunt anunţate doar averse slabe cantitativ.

Sâmbătă, temperaturile vor avea valori cuprinse între 21ºC şi 11ºC. Cerul va fi parţial noros şi doar izolat se vor semnala precipitaţii. Duminică, maxima va fi de 23ºC în timp ce minima va coborî la 11ºC. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab din sector nord- vestic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1222

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5115

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1766

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...