Informare Centrul Medical ECOMED -FOTO

Informare Centrul Medical ECOMED -FOTO

 Ecomed Botosani  Stiri.Botosani.Ro


Centrul Medical Ecomed vă anunță ca a reluat activitatea de eliberare a fişelor medicale pentru obţinerea/ preschimbarea/ redobîndirea:
 

Fişei medicale auto toate categoriile

Fişei medicale portarmă,

Medicina muncii

Analize de laborator, într-un spaţiu modern situat în Botoşani str. Calea Naţională nr.95 la etajele 2 şi 3 ale clădirii Bancpost , cu acces pe intrarea laterală dinspre Uvertura Mall. Aici se pot efectua servicii complete de medicină muncii, recoltare analize de laborator şi consultaţii de specialitate. De asemenea, se pot  efectua examinări medicale necesare participării la concursuri şi  examene de admitere în diferite forme de învăţământ, se eliberează  adeverinţe şi certificate medicale tip la solicitarea diverselor instituţii,  în conformitate cu prevederile legale.

Programul de activitate al punctul de lucru deschis în str. Calea Naţională nr.95 este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00, iar examinările la cabinetele de specialitate se stabilesc în funcţie de programul fiecărui medic în parte.

Pentru programări şi informaţii suplimentare sunt disponibile  numerele de telefon: 0331.103.070 sau 0737.021.299 şi  adresa de mail: ecomed@ecomedbt.ro.



Cu o experienţă de 15 ani în domeniu Centrul Medical Ecomed  asigura  servicii medicale de calitate  efectuate de o echipa de  profesionişti ce  va asigura de întreagă disponibilitate în rezolvarea solicitărilor dumneavoastră în timpul cel mai scurt.

Foto:














(P).