Încurcătură cu licitația pentru administrarea gropii de la Stăuceni! A apărut un nou câștigător!

Încurcătură cu licitația pentru administrarea gropii de la Stăuceni! A apărut un nou câștigător!
Firma Girexim, cea desemnată de Consiliul Județean câștigătoare în vederea atribuirii contractului pentru administrarea depozitului de deșeuri de la Stăuceni nu este cea care a câștigat licitația.

Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a transmis o adresă la Consiliul Județean prin care a informat că firma Girexim a fost descalificată, câștigătorul licitației fiind asocierea de firme Diasil Service Suceava și Rosal SRL Roman, care a venit cu o ofertă financiară de 35 de milioane de lei.

În aceste condiții, dacă nu vor fi contestații peste zece zile se va semna contractul  de administrare, pentru o perioadă de opt ani, iar depozitul de la Stăuceni va fi deschis.

“Consiliul Județean a declarat în primă fază câștigătoare firma Girexim dar CNSC a desemnat câștigătoare asocierea Diasil cu Rosal. În aceste condiții vom face în cursul zilei de astăzi (n.red. miercuri) comunicări către această asociere de firme iar dacă în zece zile nu sunt contestații semnăm contractul. CNSC i-a descalificat pe cei de la Girexim și în acest context pot face contestație doar în instanță dar am vorbit cu Direcția de Servicii Publice și noi putem semna contractul iar ei dacă vor pot merge mai departe în instanță", a declarat Gheorghe Sorescu, președintele Consiliului Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
32

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...