INCREDIBIL: I-a crescut un brad in plaman!

Unui barbat care a ajuns la doctor plangandu-se de durerile din piept si de faptul ca, atunci cand tusea, ii curgea sange, i-a fost scos din plaman un puiet de brad de 5 centimetri.

Specialistii de la Udmurtian Cancer Center, in Rusia, au presupus ca Artiom Sidorkin, in varsta de 28 de ani, are o tumoare localizata la nivelul plamanilor, relateaza mosnews.com. Cand i-au facut, insa, biopsia, au fost stupefiati.

"Am clipit de trei ori, crezand ca am vedenii", a declarat doctorul Vladimir Kamashev. Dupa ce si-au revenit din soc, medicii i-au scos tanarului din plaman planta care avea chiar si ace.

"Mi-au spus ca tusea mea nu era cauzata de vreo boala", a declarat pacientul.

Adevaratul motiv era acela ca acele de brad impungeau capilarele, a declarat Sidorkin. Tot el a marturisit ca, desi durerea era groaznica, nu a simtit niciun moment ca ar avea un obiect strain in plamani.

Cum este imposibil ca tanarul sa fi inghitit o planta atat de mare, singura explicatie a fenomenului neobisnuit este inhalarea unui mugur de brad care s-a dezvoltat, ulterior, in corpul sau.

 

ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
60

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
483

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
168

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...