Încercare eşuată a Consiliului Judeţean de a prelua o clădire din centrul municipiului

Încercare eşuată a Consiliului Judeţean de a prelua o clădire din centrul municipiului
Demersul reprezentanţilor Consiliului Judeţean de a prelua un imobil din centrul municipiului Botoşani, în care până acum şapte ani a funcţionat sediul unei instituţii publice, a fost sortit eşecului.

Este vorba de clădirea de pe Pietonalul Unirii în care a funcționat sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă și care se află în proprietatea Ministerului Muncii, fiind monument istoric.

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Costică Macaleţi, susţine că s-a primit un răspuns în care se specifică că vor fi alocate fonduri pentru reabilitarea clădirii.

Cei de la forurile centrale au spus celor de la AJOFM că nu vor transfera spaţiul. Am înţeles că vor să le acorde bani pentru reparaţii, pentru punerea în siguranţă a clădirii. Dumnealor au considerat că e mai important pentru ei decât pentru Consiliul Judeţean. Dacă găsim alt spaţiu şi convenim din punct de vedere legal să cumpărăm şi dacă se pretează la ceea ce dorim noi să facem e în regulă, dacă nu, mai aşteptăm", a menţionat preşedintele Consiliului Judeţean.

 În respectivul imobil, care se degradează de la o zi la alta, Consiliul Judeţean ar fi vrut să deschidă un muzeu de artă cu expunere permanentă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani!

astăzi, 15:43
1762

Un incendiu izbucnit, joi dup-amiază, într-un apartament din municipiul Botoșani a pus în alertă echipajele de pompieri, cadrele medicale și polițiștii.Vecinii au observat că di...

Poate angajatorul să-l tragă la răspundere pe salariat pentru ce face în timpul său liber?

astăzi, 15:28
399

Răspunderea disciplinară are obligatoriu ca temei comiterea unei abateri disciplinare. Așa cum e definită ea de Codul muncii, dacă nu există, nu se poate sancționa nici salariatul. Iar pentru f...

APIA Botoșani primește cererile pentru motorina folosită în agricultură

astăzi, 15:19
74

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Județean Botoșani informează că, până la data de 31.10.2017 inclusiv, se depun cererile de plată a ajutorului pentru cantit...