Încep lucrările de amenajare a unui nou sens giratoriu în municipiul Botoşani! FOTO

Încep lucrările de amenajare a unui nou sens giratoriu în municipiul Botoşani! FOTO
Una dintre cele mai periculoase intersecţii din municipiul Botoşani, unde de-a lungul timpului s-au petrecut accidente grave, soldate chiar şi cu pierderi de vieţi omeneşti, va fi prevăzută din primăvara acestui an cu un sens giratoriu.

Lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş încep de săptămâna viitoare, constructorul estimând că vor fi gata până în luna aprilie, dacă vremea va permite executarea tuturor lucrărilor.

Mai mulţi reprezentanţi ai firmei Conrec, cea care va realiza investiţia, şi proiectantul au făcut vineri o serie de măsurători şi marcaje.

“De luni dăm drumul la lucrări. În februarie şi martie facem pavelarea şi bordurarea, şi dacă vor fi temperaturi peste 15 grade care să ne permită să turnăm şi mixtura asfaltică până în aprilie terminăm lucrările", a declarat pentru Stiri.Botosani.ro Mihai Vrăjitoru, patronul Conrec.

Municipalitatea a alocat 600.000 de lei pentru realizarea acestui sens giratoriu.

La începutul anului 2015, un angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi-a pierdut viaţa în această intersecţie, în timp ce se afla în misiune, după ce a fost lovit de o maşină de mare tonaj care nu a oprit la STOP.




 

 

Spune-ne opinia ta