Incendiu puternic într-un apartament din Botoșani! O femeie a fost rănită! FOTO
INCENDIU!

Incendiu puternic într-un apartament din Botoșani! O femeie a fost rănită! FOTO
Alertă vineri dimineață, într-un bloc din municipiul Botoșani, după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul patru.

În apartamentul aflat într-un bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu, în apropierea sediului Poliției Locale, locuiesc un bărbat și o femeie. Din câte se pare, s-a produs o explozie în timp ce proprietara, în vârstă de 56 de ani, încerca să schimbe o butelie, moment în care a izbucnit și incendiul. Bubuitura puternică i-a speriat pe locatari, care au sunat la 112.

Oamenii au ieșit în fața imobilului și au început să strige după ajutor, mai mulți polițiști locali intrând în bloc de unde i-au scos pe proprietarii apartamentului unde s-a produs incendiul, dar și mai mulți copii care se aflau în locuințele de la etajele inferioare. 

Mai multe echipaje de ambulanță, SMURD, pompieri și poliție au ajuns la fața locului. Angajații ISU au reușit să stingă incendiul, în balcon fiind găsite două butelii.

Proprietara apartamentului de la etajul patru a suferit mai multe răni, în special la nivelul feței, fiind preluată de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Un bărbat care de asemenea se afla în locuință a avut nevoie de îngrijiri după ce a suferit un atac de panică. 

"În momentul sosirii la locul intervenției am constatat că incediul se manifesta violent la etajul patru cu propagare la bunurile din întreaga locuință, în interior se aflau și două persoane, proprietara care a încercat să monteze o butelie la aragaz, cu arsuri de gradul III-IV pe mâini și pe față. Persoana a fost predată colegilor de la ambulanță și transportată la spital. Apartamentul aflându-se la etajul IV a dus la propagarea fumului și gazelor spre exteriorul imobilului astfel încât au fost evacuate circa 15 persoane", a precizat Narchis Jachel, din cadrul ISU Botoșani. 

Valoarea pagubelor a fost estimată la circa 10.000 de lei.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
25

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
43

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
64

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...