Inca un trofeu obtinut de Atelierul de teatru al Colegiului National Eminescu!

Inca un trofeu obtinut de Atelierul de teatru al Colegiului National Eminescu!

OCTAVIAN COSTIN, unul dintre laureatii editiei trecute a Festivalului Jos palaria!

La doar o zi după ce a câştigat acasa Trofeul Festivalului Amfiteatru, Atelierul de teatru al Colegiului National Mihai Eminescu Botoşani şi-a trecut în palmares şi Marele Premiu al Festivalului Naţional Jos palaria!

Elevii-actori au prezentat la Bucuresti spectacolul Scoala lui Gufi, dupa Matei Visniec, sub coordonarea actritei Lenus Teodora Moraru si a lui Gelu Rasca.

Ajuns la cea de-a XII-a ediţie, Festivalul Naţional de Teatru pentru Liceeni Jos Pălăria a fost iniţiat de actorul George Mihăiţă.

Cele 15 trupe de liceeni, care s-au aflat în concursul încheiat astăzi - de Ziua Adolescentului, provin din Alexandria, Bârlad, Botoşani, Bucureşti, Timişoara şi Târgul Jiu. Un număr de 17 spectacole au fost realizate după texte clasice şi contemporane scrise de I.L.Caragiale, A.P.Cehov, Slavomir Mrozek, Mihail Sebastian, Marin Sorescu, Ion Băieşu, Matei Vişniec sau Horia Gârbea.

Premiile Jos Pălăria sunt acordate prin tradiţie de Ziua Adolescentului, în cadrul unui eveniment multimedia.

Rezultatul obţinut de elevii Colegiului Naţional Mihai Eminescu Botoşani a fost anunţat astăzi in direct, pe postul Antena 1, la emisiunea Duminica in familie.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
149

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
241

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
371

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...