In noaptea de Revelion, artistii dubleaza sau chiar tripleaza tarifele

In noaptea de Revelion, artistii dubleaza sau chiar tripleaza tarifele

 Voltaj  Realitatea

Muncesc in noaptea de Revelion cand altii se distreaza. E meseria lor si nu ii deranjeaza deloc, pentru ca in cateva ore castiga cat intr-o jumatate de an.

Este vorba de cantaretii care intr-o singura noapte, in cea dintre ani, au si sase concerte. Artistii se feresc sa declare veniturile dintr-o singura noapte petrecuta pe scena, insa se stie deja ca onorariul de Revelion este, daca nu triplu, macar de doua ori mai mare decat cel obisnuit. Iar concertele sunt cel putin doua si cel mai mult sase, si asta in doar cateva ore.

Asa se face ca artistii nostri fac o adevarata cursa contracronometru pentru a onora toate contractele din noaptea de Revelion.

Una dintre cele mai harnice trupe in acest an a fost Voltaj, care a concertat in Piata Constitutiei, Piata Revolutiei, dar si la Vanghelion. Nici Holograf nu a muncit mai putin. Dupa concertul din centrul Bucurestiului a mers direct la Romexpo.

La fel si veteranii de la Iris care, de Revelion au cantat de doua ori: pentru bucurestenii din Piata Constitutiei, dar si pentru cei de la Romexpo.

Zdob si Zdub au incheiat 2008 pe scena din fata Palatului Parlamentului, iar Mandinga a incheiat spectacolul organizat de Primaria Capitalei. Trupa a avut in noaptea dintre ani nu mai putin de cinci concerte.

O alta artista solicitata la petrecerile din noaptea de Revelion a fost Andreea Banica. Marea absenta a fost Andra, cea mai solicitata si mai bine platita voce de anul trecut - tariful pentru un singur concert fiind de 5.000 de euro. Artista si-a petrecut ultima zi din 2008 in Dubai, alaturi sotul sau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
112

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
182

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
58

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...