Impuscaturi intr-o discoteca din Flamanzi!

Impuscaturi intr-o discoteca din Flamanzi!
Administratorul unei discoteci din Flamanzi a fost nevoit sa foloseasca un pistol cu bile, dupa ce mai multi tineri au provocat un scandal.

Incidentul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica, chiar in incinta discotecii.

Doi barbati, aflati in stare de ebrietate, au sarit la un moment dat la bataie la un tanar. Pentru a aplana conflictul administratorul clubului, Sorin T., in varsta de 45 de ani, a scos un pistol cu bile si a tras doua focuri de avertisment.

Batausii nu s-au lasat intimidati si au inceput sa faca si mai tare scandal, sarind la bataie si la administrator, alaturi de alti doi tineri.

Vazand ca nu se potolesc, administratorul clubului l-a impuscat pe unul dintre acestia in zona genunchiului.

Scandalagii nu s-au potolit nici asa, lovindu-l pe administrator cu pumnii si cu picioarele, dar si cu un scaun metalic si o bata.

Tanarul impuscat in picior, Alin O., de 24 de ani, din Flamanzi, nu a fost ranit grav.

Si administratorul discotecii a ajuns la spital, pentru ingrijiri de specialitate, dupa ce a suferit un traumatism cranian si la nivelul fetei.

Cei patru barbati care au facut scandal, respectiv Alin O., Paul B., de 36 de ani, Gheorghe A., de 23 de ani, din Flamanzi si Mihai M., de 25 de ani, din Frumusica, sunt cercetati de politisti.

“Cei patru sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente", a declarat Anca Silion Arama, purtator de cuvant al IPJ.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca administratorul discotecii detinea in mod legal pistolul cu bile, dar arma a fost ridicata pana la finalizarea anchetei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
13

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
20

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
149

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...