IMPORTANT: Taxa auto se poate plati si in weekend!

IMPORTANT: Taxa auto se poate plati si in weekend!
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a decis sa prelungeasca programul administratiilor financiare, deoarece luni intra in vigoare decizia de triplare a taxei.

Administratiile financiare vor lucra sambata, iar unele dintre acestea si duminica, anunta Mediafax. Vineri, administratiile vor primi solicitarile de calcul a taxei, vor emite deciziile de calcul si vor incasa sumele respective intre orele 8:00 si 18:00. Sambata, 13 decembrie, unitatile isi vor desfasura programul intre orele 8:00 si 14:00.

"In functie de volumul solicitarilor din data de 13.12.2008, directiile generale ale finantelor publice judetene vor stabili unitatile in care se vor desfasura activitatile mentionate mai sus si in data de 14.12.2008, duminica, intre orele 8.00-12.00" arata un comunicat ANAF.

Autoritatile au mai precizat ca, in cazul in care va fi necesar, va fi suplimentat si numarul de ghisee. Vechea taxa auto se poate plati de joi seara la administratiile financiare.

Joi oamenii si functionarii au asteptat ca noua ordonanta aprobata miercuri seara de guvern sa fie publicata in Monitorul oficial, pentru ca reglementarile ei sa intre in vigoare si taxa sa revina la vechea valoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
112

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
67

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
71

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...