Impact violent pe strada Sucevei, din vina unui șofer beat! Două persoane au fost rănite! FOTO
ACCIDENT!

Inconștiența unui șofer a dus la rănirea sa și a unui alt conducător auto, după ce a provocat un accident pe strada Sucevei, din municipiul Botoșani.

 

Impact violent pe strada Sucevei, din vina unui șofer beat! Două persoane au fost rănite! FOTO

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Botoșani, se deplasa, vineri seara, la volanul unui autoturism Mazda, înmatriculat în Austria, pe strada Sucevei, dinspre Carrefour, iar în momentul în care a făcut un viraj la stânga pentru a intra pe Primăverii nu a acordat prioritate unui alt autoturism care se deplasa dinspre sensul giratoriu, și care era condus de un bărbat de 34 de ani.

În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Unitatea de Primire Urgențe. La locul accidentului a intervenit și un echipaj din cadrul ISU.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști, având o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru isprava sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă dar va trebui să dea socoteală și pentru faptul că s-a urcat băut la volan.







 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
226

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
67

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
67

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...