Impact frontal intre o Dacie si o Skoda! Unul dintre soferi a fost transportat la spital! FOTO
ACCIDENT!

Impact frontal intre o Dacie si o Skoda! Unul dintre soferi a fost transportat la spital! FOTO
Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, pe drumul national Dorohoi - Darabani, in localitatea Dragalina. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal!

Un autoturism Dacia, condus de un sucevean in varsta de 79 de ani, se deplasa dinspre Dorohoi spre Darabani, iar in satul Dragalina, soferul a vrut sa vireze stanga spre Cristinesti, insa nu s-a asigurat si a lovit un autoturism Skoda, condus de un tanar de 24 de ani, din Sendriceni, care circula din sens opus.

La fata locului s-au deplasat doua ambulante, un echipaj SJA si un echipaj SMURD, dar si pompierii din cadrul Detasamentului Dorohoi, care au prevenit izbucnirea unui incendiu. 

La spital a fost transportat soferul Daciei, Constantin C., care a suferit o luxatie de sold si un traumatism cranio-cerebral cu plaga contuza, alte doua persoane din Skoda refuzand transportul la spital.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, iar barbatul de 79 de ani va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa. 






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
19

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
28

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
576

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...