Imigranti ilegali descoperiti in Bulgaria, intr-un vehicul inmatriculat in Romania

Imigranti ilegali descoperiti in Bulgaria, intr-un vehicul inmatriculat in Romania
Saptesprezece imigranti ilegali, fara documente de identitate, au fost descoperiti de autoritatile bulgare intr-un vehicul inmatriculat in Romania.

Migrantii sustin ca sunt sirieni, dar informatia nu a putut fi confirmata, relateaza Focus News, preluata de News.ro.

De asemenea, un sofer bulgar care transporta alti 12 migranti ilegali a fost retinut la granita dintre Bulgaria si Turcia. Refugiatii sustin ca sunt irakieni si nu au documente de identitate.

Autoritatile au anuntat ca anchetele privind cele doua cazuri sunt inca in curs.

In decurs de 24 de ore, granicerii bulgari au oprit 66 de migranti ilegali sa intre in tara dinspre Turcia.

Ministrul bulgar de interne Rumiana Bacivarova le-a spus omologilor sai europeni ca la granita dintre Turcia si Bulgaria ar trebui instituite masuri de securitate similare celor de la frontiera dintre Grecia si Turcia.

De asemenea, ea a dat asigurari ca toate statele membre UE sunt de acord ca nu este de dorit crearea unei noi rute pentru migranti, dupa inchiderea celei prin Balcanii de Vest.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
922

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
281

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
243

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...