Imagini șocante la Flămânzi! Câini omorâți, aruncați în tomberoane! FOTO

Imagini șocante la Flămânzi! Câini omorâți, aruncați în tomberoane! FOTO
Câini morți aruncați în tomberoane! Este imaginea care a putut fi văzută, vineri dimineață, în centrul civic din orașul Flămânzi. Panica s-a instalat repede în rândul cetățenilor, după cum afirmă o persoană care se afla la fața locului, fiind sesizate imediat și autoritățile.

Primarul orașului Flămânzi susține că este vorba despre patru câini care au fost găsiți morți, existând suspiciunea că patrupedele descoperite fără suflare au fost otrăvite.

Mai multe persoane ar fi suferit și atacuri de panică după ce au văzut animalele, după cum a precizat medicul Marius Bogdan, care era de serviciu la Centrul de Permanență.

“Am primit de la domnul doctor Marius Bogdan, consilier județean, un telefon precum că la Flămânzi s-a aruncat între blocuri otravă și sunt câini morți. Este iarnă, copiii pot pune mâna pe zăpadă, poate fi cu otrăvuri. Domnul doctor Bogdan spune că au fost și atacuri de panică", a relatat Corneliu Furtună, președintele PNȚCD Botoșani.

Primarul orașului Flămânzi a precizat că a fost anunțată Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, iar animalele au fost puse în saci de plastic, pentru a fi trimise la analiză.

“Nu știm din ce cauză au murit, se presupune că au fost otrăviți. Suntem în legătură cu medicul veterinar și am pus câinii în saci de plastic și îi trimitem la Direcția Sanitar-Veterinară să se facă analizele de laborator și vor constata cauza. În rest, Poliția își face treaba", a declarat Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

Lucratorii Politiei Orasului Flamanzi s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de uciderea animalelor cu intentie, fără drept.

“Din verificari s-a stabilit ca in seara zilei de 26.11.2015, in jurul orelor 17.30, persoane necunoscute au ucis fara drept patru caini fără stăpân care se aflau in zona cartierului de blocuri din orasul Flămânzi, ulterior animalele moarte fiind aruncate la ghena de gunoi de catre cetatenii din localitate. In cauza a fost informată conducerea Primariei oraşului Flamanzi si medicul veterinar de zona care a luat masura ridicarii celor patru lesuri ale animalelor si trimiterea acestora catre D.S.V. Botosani pentru stabilirea modului in care au fost omorate, politistii continuand cercetarile in vedere identificarii autorilor si tragerea lor la raspundere penala", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean.





















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
37

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
203

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
2083

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...