Iesenii au amanat cu 20 de zile anuntarea firmei castigatoare la licitatia pentru drumul Iasi-Botosani!

Iesenii au amanat cu 20 de zile anuntarea firmei castigatoare la licitatia pentru drumul Iasi-Botosani!
Autoritatile judetului Iasi nu au stabilit niciun castigator la licitatia pentru atribuirea lucrarilor la drumul judetean 282 Iasi - Botosani, lucrare de care este interesat si consortiul format din asocierea SC Transporturi Auto SA Botosani si SC Genesis International SA Bucuresti, care a depus cea mai mica oferta, de 30,6 milioane lei.

Cu toate ca 12 firme s-au inscris la licitatie, comisia de evaluare nu a dat nici un raspuns, prelungind chiar termenul cu inca 20 zile, astfel incat abia in luna aprilie se va sti cine este firma castigatoare.

Lucrarile vizeaza drumul care trece prin localitatile Tiganasi, Vladeni, Sipote si Plugari, pana la granita cu judetul Botosani, cu o lungime totala de 37,7 kilometri, iar prevederea bugetara pentru acest obiectiv este de 77,6 milioane de lei, echivalentul a 19 milioane euro.

Oferta cea mai mica, cea a consortiului format din asocierea SC Transporturi Auto SA Botosani si SC Genesis International SA Bucuresti, a fost considerata de ieseni, inca de la inceput, a fi "penibila".

Licitatia a starnit interesul a 12 firme, atat din tara, cat si din strainatate.

"Cei care au licitat un pret mic nu pot face lucrari de calitate. Ei trebuie sa justifice faptul ca pot face lucrari de calitate. Avem nevoie de o firma serioasa care sa faca si o lucrare de calitate", a spus Constantin Simirad, presedintele CJ Iasi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
814

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
256

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
223

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...