Hotii au dat lovitura intr-un laborator al Autoritatii de Sanatate Publica!

Hotii au dat lovitura intr-un laborator al Autoritatii de Sanatate Publica!
Hotii au avut treaba si in noaptea de Revelion! Laboratorul Epidemiologic al Autoritatii de Sanatate Publica de la Dorohoi a fost spart de hoti.

Treaba hotilor nu a fost deloc grea, mai ales ca unitatea nu era deloc pazita. Astfel ca, fara grija, musafirii au poposit cateva zeci de minute la locul faptei, luand pe alese tot ce au considerat ca ii intereseaza.

Furtul a fost sesizat abia pe 2 ianuarie, de un asistent care a observat ca gratiile de la unul dintre geamuri au fost fortate.

"Din interior lipseau doua calculatoare, o imprimanta, faxul, precum si mai multe mape din piele in care erau tinute procesele verbale ale inspectiilor realizate de angajatii laboratorului", au precizat reprezentantii politiei.

Paguba totala este estimata la 4.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
109

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
658

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
225

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...